Ons thuis, en wat voor één!

bQurius

Gepubliceerd: 28 - 04 - 2020

Ons thuis, en wat voor één!

Ik heb het zelf heel sterk. En ik weet dat het niet voor iedereen zal gelden, maar velen van ons zullen het wel herkennen. Een opgeruimd, schoon huis geeft een beter gevoel. Aan jezelf, maar ook aan je gasten. Voor bedrijven is dit niet anders. Een schone, opgeruimde werkplek en -omgeving vindt iedereen fijn. Medewerkers presteren beter, gasten voelen zich meer welkom en het bedrijf komt professioneler over. Sterker nog: het straalt tevens meer kwaliteit en vertrouwen uit. De invloed van een opgeruimde werkplek gaat verder dan dit. Want wist je dat een schone en opgeruimde werkomgeving zorgt voor: een lager ziekteverzuim? Minder stress? Meer samenwerking in jouw team? En dus een hogere productiviteit?!

Ook binnen bQurius zien we dit sterk terug. Nog geen twee jaar geleden hadden we 9 mensen in dienst, welke verspreid op verschillende productielocaties aan het werk waren. Vandaag de dag zijn dit er meer dan 20 en werken we vanuit ons “thuis” aan de Woudseweg. Want zo kunnen we het wel noemen, ons “thuis”. Een heerlijke werkomgeving met een overzichtelijke entree, comfortabele werkplekken, een grote gezamenlijke ruimte en voldoende spreekkamers om onze gasten te woord te staan. Ook aan de decoraties is gedacht. Onlangs hebben we onze nieuwe fotowand in één van onze spreekkamers opgehangen. En wat een resultaat! En hoe trots ben je als werkgever als nieuwe medewerkers dit expliciet benoemen? Dan weet je zeker dat je voor een goed doel doet!

Ook nieuwsgierig naar ons “thuis”? Kom gerust een keer langs voor een kop koffie! Wil je weten wat we precies allemaal voor jou kunnen betekenen? Kijk op onze website en volg ons. De komende tijd zullen wij nog meer over ons en onze diensten vertellen.

 

Deel deze pagina op social media

Contact opnemen over dit onderwerp?

Sjors van der Helm

Financiën

sjors.helm@bqurius.nl