bQurius is het ondernemende adviesbureau binnen de tuinbouwsector. Onze professionals ondersteunen jou en jouw onderneming op een aantal belangrijke vakgebieden.

Onze specialisten op het gebied van  Energiemanagement, Financiën, Informatiemanagement, Technische dienst en Personeel & Organisatie zijn een toegevoegde waarde voor jouw onderneming. bQurius ondersteunt jou bij de formulering van de strategie voor jouw bedrijf.

bQurius ondersteunt jou bij de formulering van de strategie voor jouw bedrijf. Ons onderscheidende vermogen ligt hierbij op de implementatie van deze strategie in de organisatie. Wij helpen jou, met behulp van onze expertises en moderne rapportages, om de organisatie te professionaliseren. Dit betekent een hoge kwaliteit dienstverlening en dagelijks inzicht in jouw resultaten. Hierdoor wordt het aansturen van jouw bedrijf eenvoudiger en doelgerichter. Wij geloven in het positieve effect van samenwerking. Enerzijds door vanuit meerdere specialismen het probleem te benaderen. Anderzijds door samen met onze klanten en partners te werken aan het ontwikkelen van processen, mensen en resultaten. Wij zoeken altijd naar verbeterpunten, met als doel het bedrijf toekomst bestendig te maken en te houden!

Onze kernwaarden

Deskundig

Je gaat het pas zien, als je het door hebt.

Wij zijn dé specialist binnen de tuinbouw op het gebied van Financiën, Energiemanagement, Technische Dienst en P&O. Onze specialisten kunnen uw onderneming advies geven en steunen bij het maken van beslissingen of zelfs geheel ontzorgen. Door gebruik te maken van onze deskundige adviseurs ontstaat er weer ruimte voor groei!

Ondernemend

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.

Omarm verandering en laat ons ondernemerschap u verrassen. bQurius is het verlengstuk van uw onderneming. Wij zijn constant op zoek naar dingen die verbeterd kunnen worden! Wij kunnen snel schakelen, kennen de theorie en sluiten die aan op de praktijk en daarmee houden we het bedrijf op koers of sturen we juist de verandering naar beter!

Resultaatgericht

Je moet schieten, anders kun je niet scoren.

Met het doel voor ogen en adviezen gericht op het bereiken van dit doel, helpen we ondernemers resultaat te behalen. Wij leveren altijd een praktische oplossing ook al wordt de tuinbouwsector steeds complexer. Het daagt ons alleen maar uit een doelgerichte oplossing te vinden!

Samenwerken

Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

bQurius houdt van samenwerken. Ons platform zorgt ervoor dat ondernemers dagelijks in controle kunnen zijn en tevens van elkaar leren. Zo zijn ideeën direct in de praktijk te toetsten en wordt best practice op alle locaties de standaard. Deze co-creatie tussen bedrijven zorgt voor een meerwaarde bij alle bedrijven en een voorsprong op de concurrentie.

Toekomstgericht

Vooruit kijken

Om te voorkomen dat je je laat leiden door de waan van de dag of dat je voor verrassingen komt te staan, kijken wij samen met onze klant zo ver mogelijk vooruit. Wat kunnen we verwachten en hoe kunnen we daar nu al slim op inspelen? We willen voorbereid zijn en continu zorgdragen voor een stabiele basis van je bedrijf!

Missie

Wij bestaan omdat de tuinbouwsector steeds complexer wordt en tuinbouwbedrijven hierdoor behoefte hebben aan ondersteuning. Door middel van het opmaken van stuurinformatie en het vertalen van deze stuurinformatie naar een deskundig advies, voegen wij waarde toe aan de onderneming!

Visie

bQurius is hét ondernemende adviesbureau binnen de glastuinbouw, die collectieven en individuele ondernemers verder brengt door hen inzicht te geven in- en ze te ontzorgen bij het aansturen van het bedrijf. We leveren vanuit ons specialisme een praktische resultaatgerichte oplossing.
Ons team

Bart
Setz

Directeur en Manager Energie

Tom
Alleblas

Energie Adviseur

Sam
van der Voort

Energie Adviseur

Joost
Veenendaal

Energie Adviseur

William
van den Berg

Energie Adviseur

Jan
Hoefnagel

Energie Adviseur

Margo
Uijlenbroek

Manager P&O

Suzanne
van der Spek

P&O Adviseur

Agnieszka
Noras-Pietrzak

P&O Adviseur 

Tessa
van Paassen

P&O Adviseur
Kinga
Banas

P&O Adviseur
Joyce
van Koppen

Marketing & Communicatie
Nina
Buschman

Marketing & Communicatie
Anouk
Jägers

Marketing & Communicatie
Tara
Groenewegen

Junior Communicatie adviseur
Anouck van der Zwan
Stagiair Marketing & Communicatie
Sjors
van der Helm

Directeur en Financieel Adviseur
Ilse
Vreugdenhil

Junior Financieel Adviseur

Randy
Kardol

Functioneel Adviseur

Joeri
Missler

Data Adviseur

Bente
van Steekelenburg

Junior Data Adviseur

Nick
van Balen

Manager Technische dienst

Toni
Maljoku

Manager Techniek & Inkoop

Ben
Benningshof

Service Monteur
Robert
Koenen

Service Monteur
Mark
van Meel

Service Monteur
Wij werken onder andere voor