De basis

bQurius

Gepubliceerd: 14 - 04 - 2020

De basis

Als ondernemer weet je vaak heel goed wat je doel is. Waar doe je het allemaal voor? En als je het niet goed weet – of daar verandering in wilt brengen – dan zijn er genoeg adviseurs om je daarbij te helpen. Ondanks dat wij daar ook een rol in kunnen spelen, ligt onze focus en kracht meer op het vervolg. Want een plan bedenken is één, maar het plan uitvoeren is vaak nog lastiger. En.. heb je dan de juiste expertise in huis om dit goed te doen?

Dit is nou precies waar wij het verschil maken. Binnen de primaire tuinbouw ligt de focus veelal op het belangrijkste proces, juist.. de teelt en wat er daarbij nodig is om de mooiste of lekkerste producten te telen. En terecht, het product moet top zijn! En als productiebedrijf heb je vaak een sterk team staan om dit te realiseren. Alleen, wie heeft er oog voor de overige zaken? De financiën? De medewerkers? Of voor het energiemanagement? Laat staan de interne organisatie, technologie of marketing en communicatie. Natuurlijk weet jij als ondernemer daar wel iets vanaf. Of jouw partner, of bedrijfsleider. Maar je bent vaak geen specialist. En als je iemand in dienst hebt voor een specifiek vakgebied, met wie moet hij of zij sparren? Hoe ontwikkelen zij zich verder?

Precies om deze redenen hebben wij teams gebouwd voor deze belangrijke onderdelen van de organisatie. Onze klanten hebben niet één financieel directeur, maar drie! Zij hebben geen één HR-adviseur, maar vier! Zij hebben geen energiemanager. Nee, zij hebben een heel team! En met allemaal nog eens specialisaties. En heb je alleen behoefte aan een sparringspartner? Ook dat kunnen we voor je regelen!

Gaaf he? Uiteraard vertellen we hier graag meer over. In onze volgende blogs zullen we onze teams voorstellen. Wat doen ze nou precies? En wat kunnen zij voor jou betekenen! Benieuwd naar de gezichten achter bQurius? Volg ons dan!

Deel deze pagina op social media

Contact opnemen over dit onderwerp?

Sjors van der Helm

Directeur & Adviseur Financiën

sjors.helm@bqurius.nl