And so it began..

bQurius

Gepubliceerd: 09 - 03 - 2020

And so it began..

Toen.. en nu
Het is alweer flink wat jaren geleden, maar in 2013 zetten een aantal ondernemers een – op dat moment – unieke stap. Zij besloten om gezamenlijk een aantal belangrijke specialisten in dienst te nemen, het begin van bQurius. De bedrijven waren op dat moment te klein om een volwaardige medewerker in dienst te nemen, maar gezamenlijk lag er meer dan voldoende werk. Dit begon met een financieel specialist, een P&O-adviseur en een energiemanager. Nu ruim 7 jaar later bestaat bQurius nog steeds. En hoe! Alleen is er wel wat veranderd. De bedrijven groeiden en steeds meer activiteiten verschoven vanuit de bedrijven zelf naar bQurius. Hierdoor was bQurius in staat om kwalitatief goede mensen aan zich te binden. De kwaliteit van de dienstverlening steeg, en ook de markt merkte dit op. Er werd steeds vaker gevraagd naar de diensten van bQurius. In 2016 werd besloten om ook externe klanten te faciliteren. En zie hier het resultaat van vandaag de dag. Wist je dat:

  • … er 23 (bijna 24!) mensen bij bQurius werken;
  • … er in 2019 / 2020 negen nieuwe collega’s zijn begonnen. En het einde is nog niet in zicht…;
  • … wij op iedere afdeling een stagiair faciliteren;
  • … wij bedrijven structureel ondersteunen en adviseren op de gebieden: financieel management, energiemanagement en personeel en arbeid.
  • … wij ook kennis hebben op het gebied van organisatieadvies, technisch onderhoud, arbeidsmarktcommunicatie en marketing.

Het doel? Dat is simpel. Ondernemers ontzorgen, zodat zij zich kunnen richten op de beste, mooiste en/of lekkerste producten! Wij bieden ondernemers kwalitatieve ondersteuning en advisering op alle staffuncties binnen hun tuinbouwonderneming, zodat zij zich kunnen richten op hun passie. Wil je meer hierover weten? Volg ons! Of neem vrijblijvend contact op via 06 12 97 57 15.

Deel deze pagina op social media

Contact opnemen over dit onderwerp?

Sjors van der Helm

Directeur & Adviseur Financiën

sjors.helm@bqurius.nl