Ook in bizarre tijden

bQurius

Gepubliceerd: 01 - 04 - 2020

Ook in bizarre tijden

Het is bizar hoe de wereld in een paar weken tijd kan veranderen. Ongelooflijk. Het is gewoon onwerkelijk. Bij bQurius is het kantoor leeg en werkt iedereen thuis. Geen fysiek werkoverleg meer, geen face-to-face gesprekken meer, geen koffiebreak met z’n allen meer. Nee, achter je beeldscherm op zolder, in de slaapkamer of studeerkamer en bellen maar. Met collega’s, klanten en andere stakeholders. Het nieuwe werken is ineens realiteit. Dat is wennen! En nu is dat niet eens het grootste probleem. Nee, je bent ook ineens juf of meester. Je bent ook meer oppas dan anders. En entertainer. En speelmaatje. Of je het nu alleen doet of niet, het heeft impact. En wat voor impact. Het is voor iedereen anders. De één denkt na over zijn of haar baan. Heb ik die volgende maand nog wel? De ander denkt aan: hoe krijg ik dit allemaal geregeld? En dan zijn er nog de vele ondernemers met een mooi bedrijf. Maar ja, daar is even geen omzet. Geen inkomsten. Of veel minder inkomsten. Kun je je personeel wel aanhouden? Kunnen we de rekeningen wel betalen? Wat kunnen we uitstellen? Heb ik wel het inzicht dat ik zou willen hebben?

Aan de ene kant zie ik veel mensen op zoek gaan naar antwoorden. Aan de andere kant zie ik mooie initiatieven van mensen die dingen samen doen. En laten wij nou van het laatste zijn. Want samen kom je verder. En hoe fijn is het als iemand even aan je vraagt hoe het gaat? Gewoon iemand die naar je luistert, en dan natuurlijk echt luistert. Iemand aan wie je ook gewoon even om hulp kunt vragen.

Ook in deze moeilijke tijd staan wij klaar voor onze klanten. Wel op ‘gepaste’ afstand natuurlijk. Maar hé, dat is normaal nu. Heb je behoefte aan hulp op het gebied van financiën? Wij kunnen het inzicht in jouw cijfers vergroten. Wij weten wat jouw financier wilt weten. En ook weten we welke maatregelen er getroffen zijn. Kortom: wij staan klaar voor je. Wil je weten wat we precies voor je kunnen betekenen? Bel vrijblijvend: 06 12 97 57 15. Je moet wel je eigen koffie zetten.

Deel deze pagina op social media

Contact opnemen over dit onderwerp?

Sjors van der Helm

Directeur & Adviseur Financiën

sjors.helm@bqurius.nl