Technische dienst

Goed onderhoud is een vereiste voor het langdurig gebruikmaken van glasopstanden en installaties. Tegenwoordig is niet alleen de onderneming gebaat bij het gedegen nalopen van de bedrijfsmiddelen, maar ook de verzekeraar stelt steeds hogere eisen aan de staat van onderhoud van onderneming.

bQurius verzorgt voor glastuinbouwondernemers het planmatig nalopen van bedrijfsmiddelen en kleinschalige reparaties aan kas en installaties en begeleidt het traject rond uitbesteden van aanpassingsinvesteringen voor onderneming. Het doel is om storingen te voorkomen en om langdurig gebruik te kunnen maken van kas en installaties.

Solliciteren

Open sollicitaties

Zie jij een baan in de glastuinbouw ook als een carrière met uitdaging, maar is er op dit moment geen vacature? Ook als je niet direct een vacature ziet die bij je past kun je bij ons solliciteren, door middel van een open sollicitatie.

We bewaren je CV en je hoort van ons zodra er een vacature vrijkomt, waarvan we denken dat die voor jou wel eens heel interessant zou kunnen zijn.