Personeel en organisatie (P&O)

Door de schaalvergroting in de tuinbouw is het hele team van je bedrijf bepalend voor het succes. Dit vraagt om een goede relatie, een juiste organisatie van het werk en weten wat de doelstellingen zijn van het bedrijf.

Als ondernemer in de glastuinbouw bent U dagelijks gericht op de continuïteit van uw bedrijf. Uw medewerkers hierbij betrekken draagt hieraan bij, maar is niet altijd eenvoudig. Wij geloven erin dat investeren in personeel loont. Wees nieuwsgierig naar wat er leeft bij elkaar.

bQurius begeleidt u in het opstellen van uw personeelsbeleid, gericht op uw organisatiedoelstellingen. Wij kunnen u bijstaan in gesprekken met medewerkers om betrokkenheid te vergroten. En we zijn te benaderen voor praktische vragen over arbeidsvoorwaarden.

Naast professionele medewerkers is ook een georganiseerde en gecertificeerde locatie een vereiste in de glastuinbouw sector. Bij bQurius werken kwaliteitsmedewerkers die de geldende certificeringen onderdeel maken van het werkproces en de jaarlijkse audits verzorgen.
De 'kwaliteitsmedewerker arbeid' bezoekt klanten en kijkt naar de kwaliteit van de uitvoering van de arbeidshandelingen in de kas. Met als doel om de netheid van de handelingen te verhogen en daarmee de kwaliteit van het product te waarborgen.

Solliciteren

Open sollicitaties

Zie jij een baan in de glastuinbouw ook als een carrière met uitdaging, maar is er op dit moment geen vacature? Ook als je niet direct een vacature ziet die bij je past kun je bij ons solliciteren, door middel van een open sollicitatie.

We bewaren je CV en je hoort van ons zodra er een vacature vrijkomt, waarvan we denken dat die voor jou wel eens heel interessant zou kunnen zijn.