Marketing

Een organisatie kan niet zonder marketing! Door middel van marketing laat u als organisatie zien wie u bent en waarvoor u staat. Dit maakt de organisatie bekend en sterk. Maar wat is nu een juiste aanpak van het toepassen van marketing? En wat als u daarvoor geen tijd heeft? bQurius legt voor de organisatie graag de rode loper uit, wij denken graag met u mee aan een passend plan van aanpak voor de desbetreffende doelgroep. Bij het maken van een plan van aanpak gaan we de probleemstelling binnen de organisatie omzetten in een doel. Door het inzetten van marketingmiddelen kunnen we het doel verwezenlijken en het probleem binnen de organisatie samen oplossen.

Solliciteren

Open sollicitaties

Zie jij een baan in de glastuinbouw ook als een carrière met uitdaging, maar is er op dit moment geen vacature? Ook als je niet direct een vacature ziet die bij je past kun je bij ons solliciteren, door middel van een open sollicitatie.

We bewaren je CV en je hoort van ons zodra er een vacature vrijkomt, waarvan we denken dat die voor jou wel eens heel interessant zou kunnen zijn.