Een aantal maanden geleden hebben wij er als bQurius over nagedacht of we u niet beter konden bereiken en zo ja, op welke manieren we dat dan willen doen. Wij vonden bijvoorbeeld dat de website wel een flinke verbeterslag kon gebruiken, met name in dynamisch opzicht. Tot een aantal weken geleden was onze website vrij statisch, waarop eigenlijk maar weinig nieuws tevoorschijn kwam. We willen u als websitebezoeker natuurlijk niet teleurstellen en dus wat meer inhoud tonen, zodat u beter weet wat er achter de (beeld)schermen plaatsvindt. Uit verschillende ideeën is onder andere de ‘bQuote’ gekomen, waar inmiddels drie weken geleden Sjors de aftrap van heeft genomen.
Andere verbeteringen in de trant van bereikbaarheid zijn, die u misschien wel opgevallen zijn: meer gebruik maken van sociale media voor nieuwtjes & activiteiten, recensies van stagiair(e)s op de website en ook een nieuwe pagina met betrekking tot onze onderhoudstak. Wat al wel op de site stond, maar wel verbeterd is, zijn de vacatures van onze klanten die u tegenwoordig direct op de website kunt downloaden. Wij zijn erg blij met het resultaat van onze verbeteringen op de site!

Zo, dan gaat hij nu eindelijk over energie beginnen, zult u wel denken. Nee dus.
Graag wil ik u wat meer informeren over degene van wie u nu eigenlijk een blog aan het lezen bent. Zelf vind ik het namelijk veel prettiger om iets te lezen, als ik het gevoel heb dat ik die persoon ook een beetje ken. Want als ik later een keer een blog over energie heb geschreven en u bent het niet met me eens, wat uiteraard weleens voor kan komen, wil ik niet dat u denkt: Wie denkt hij wel niet dat hij is?

Afgelopen november ben ik 27 geworden en twee maanden daarvoor ben ik begonnen bij bQurius als energiemanager. In dezelfde week als ik hier aan de slag ben gegaan, ben ik bij mijn vriendin in Loosduinen ingetrokken. Hier hebben we bijna een jaar (mijn vriendin drie jaar) prima gewoond, maar ik kan toch wel zeggen dat ik het Westland miste! Bijna altijd groeten op straat, alles lekker in de buurt, de Westlandse mentaliteit; het zijn dingen die ik erg waardeer.
Inmiddels zijn we “between homes”, het appartement in Loosduinen is verkocht en we kunnen aan het einde van dit jaar het nieuwe huis in, in “ons” dorp: Naaldwijk. Tot die tijd eten we weer lekker een prakkie bij moeders mee. Alleen het uitzicht, over het Westland, zal wel een stuk minder worden vanaf nu..
Daarvandaan spring ik makkelijk op de racefiets met mijn vrienden, daarna lekker in de kroeg napraten, zonder de gedachte dat je nog zo’n tien kilometer naar huis moet fietsen. Of ik ga op zaterdags lekker een potje voetbal kijken bij mijn broer. Of samen met mijn meissie op de fiets naar een feestje.
Ze zeggen weleens: het zijn de kleine dingen die het doen. Dat begin ik dus steeds beter te begrijpen.

In mijn volgende blog zal ik het echt meer over zaken rondom energie gaan hebben, maar dan weet u wel een beetje wie u voor u heeft.

Eerder in deze blog gaf ik al aan dat wij vacatures van onze klanten tonen op onze site. Daar wil ik graag nog even op terugkomen, want we hebben u misschien wel hard nodig bij het invullen van zo’n vacature. Zo heel af en toe hebben we bij ons zelf in het bedrijf namelijk ook een vacature in te vullen. Suzanne, onze P&O-adviseur, zoekt namelijk versterking op haar afdeling, doordat de bedrijven waar zij voor werkt aan het doorgroeien zijn. Nu kan ik daar een heel verhaal over gaan typen, maar ik denk dat het beter is als u zelf even kijkt of u het wat vindt en anders schiet er bij u wellicht iemand te binnen die geknipt is voor deze job.
Voor verdere info verwijs ik u dus door naar de pagina Vacatures.

Deel op LinkedIn Deel op WhatsApp Blijf op de hoogte

Meer bQuotes